Medicament condroitină, Glucozamină, Condroitină si MSM, tablete, Swanson - Primo Nutrition


Ar trebui sa iau glucozamina si condroitina pentru a-mi calma durerile medicament condroitină de  osteoartrita si mentine cartilajele in buna stare? R: Glucozamina si condroitina sunt compusi ce se gasesc in cartilajul sanatos.

medicament condroitină dureri arzătoare în articulația cotului

Deoarece osteoartrita implica degradarea cartilajului normal, s-ar parea sa aiba sens  administrarea de suplimente din acesti compusi care ar putea ajuta la mentinerea cartilajului la persoanele ce sufera de aceasta boala.

Rapoartele initiale si studiile mai putin aprofundate au sugerat ca cei doi compusi promit ameliorarea durerilor cauzate de osteoartrita.

Chondrosulf - L'esquive / agence Les Présidents

Cu toate acestea, glucozamina si condroitina, fie impreuna, fie separat, nu au trecut testele efectuate in cadrul studiilor clinice importante. Efectul lor asupra durerii si a cartilajulului nu a fost cu nimic mai bun decat cel al  efectului placebo tratament inactivla pacientii cu osteoartrita la genunchi sau sold.

medicament condroitină unguente pentru durere la nivelul articulațiilor șoldului

Expertii au stabilit ca glucozamina si condroitina ofera putine beneficii pentru tratarea osteoartritei, poate cu exceptia cazurilor persoanelor ce sufera de dureri de intensitate moderata pana la severa.

Avand in vedere lipsa dovezilor stiintifice, recomandarea acestor medicament condroitină femeilor de varsta ta nu are sens.

medicament condroitină tratamentul osteoartrozei articulațiilor gleznei

Cu toate acestea, daca costurile nu reprezinta o grija pentru tine, exista foarte putine riscuri asociate cu administrarea glucozaminei sau condroitinei. Persoanele cu alergii la crustacee ar trebui sa evite aceste suplimente, deoarece unele produse utilizeaza crustacee ca sursa de glucozamina.

medicament condroitină artroza genunchiului recenzii de 3 grade